Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • Els Mossos completen la primera corona metropolitana abans d’arribar a Barcelona amb la inauguració de la Comissaria de Santa Coloma

Els Mossos completen la primera corona metropolitana abans d’arribar a Barcelona amb la inauguració de la Comissaria de Santa Coloma

Publicada: 13.10.2003Secció: Seguretat

La inauguració, dissabte al matí, de la comissaria dels Mossos d’Esquadra en aquest municipi, tanca el desplegament del cos a l’àrea metropolitana a l’espera de l’arribada de la policia autonòmica a Barcelona a la tardor de l’any 2005.

La Consellera d’interior i Justícia, Núria de Gispert va destacar la millora que suposa el desplegament del Mossos en la seguretat ciutadana a Santa Coloma de Gramenet, on operen des de l’1 d’octubre.

D’altra banda, De Gispert, va ressaltar el fet de la col·laboració de cossos policial com a principal camí per consolidar la policia catalana.

Amb el desplegament d'aquest mes d'octubre es dona servei als municipis de Santa Coloma de Gramenet, L'Hospitalet de Llobregat i el baix maresme. Un total de 300 agents a L'Hospitalet i 150 tant a Santa Coloma i Premià de Mar, donaran seguretat a més de 400.000 catalans.

Actualment, la Generalitat ja és responsable de la seguretat de més del 70% del territori de Catalunya i del 40% de la població.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat