Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Exposicions
        • La sala d'exposicions El Refugi mostra fins el 26 d'aoctubre, "Entre el blanc i el negre" de Mercè Olivé

La sala d'exposicions El Refugi mostra fins el 26 d'aoctubre, "Entre el blanc i el negre" de Mercè Olivé

Publicada: 13.10.2003Secció: Exposicions

Fins el 26 d’octubre, els visitants a la sala d’exposicions del Refugi han d’anar amb compte. “Entre el blanc i el negre” aplega les ceràmiques de la badalonina Mercè Olivè. Una col·lecció que convida a tocar-la, tot i que, això sí, amb molta cura. Hem recollit les seves opinions al programa Truca’m més tard.



Les obres de Mercè Olivé reposen a sobre de fustes o de tela. Les ceràmiques només tenen dos colors, el blanc i el negre, i en alguns casos el natural de la fusta. Tot i això, hi ha molts matisos: mats, brillants i metal·litzats. Les textures també hi ha entren en joc i ens conviden a tocar sense por les peces.





I com en tota expressió artística, cadascú és lliure de trobar-hi el significat que vulgui. Olivé també hi té el seu: la convivència de cercles de diferents colors i característiques.





L’autora ho porta a l’actualitat i ho equipara al conflicte entre els palestins i els israelians, incapaços de compartir territori sense perdre la seva idiosincràsia.

Les ceràmiques d’Entre blanc i negre es poden visitar a la sala d’exposicions El Refugi fins el 26 d’octubre. La mostra és oberta les tardes de dimarts a dissabte i els matins de diumenge.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat