Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Exposicions
        • L'Espai Imaginari acull fins al 8 de novembre la mostra "BAVA, Sobres Completes" la nova exposició de Joan Puche i Paco Fanés

L'Espai Imaginari acull fins al 8 de novembre la mostra "BAVA, Sobres Completes" la nova exposició de Joan Puche i Paco Fanés

Publicada: 08.10.2003Secció: Exposicions

L’Espai Imaginari acull tot aquest mes les metàfores dels artistes badalonins Paco Fanés i Joan Puche. Una quinzena d’obres fetes a partir de material reciclat que pretenen posar en marxa els mecanismes de la memòria dels visitants. Prengui’n nota del títol: “Bava, sobres completes”.



Fins el 8 de novembre la plaça Marinada aplega l’art abstracte d’aquest dos badalonins, en el que ells mateixos han catalogat Art Ronya. Materials de desfet que canvien el futur incert d’un cubell d’escombraries per la sala Espai Imaginari, de la mà de Paco Fanés i Joan Puche. La intenció de “Bava, sobres completes” és gratar la superfície de la realitat per veure què en surt.



La memòria llunyana i la més recent es retroben en aquesta mostra. La primera, a partir del treball de Joan Puche, que es confessa més nostàlgic. La segona, la realitat més propera a nosaltres, a través de Paco Fanés. Tot plegat convertit en escultures poc habituals, poètiques i molt simbòliques. “Bava, sobres completes” és la tercera exposició conjunta d’aquest tàndem. Es pot visitar durant tot aquest mes a la sala de l’Espai imaginari, a la plaça Marinada de Badalona.







publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat