Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • Tranquil·litat durant la primera nit de desplegament dels Mossos d’Esquadra a Santa Coloma de Gramenet

Tranquil·litat durant la primera nit de desplegament dels Mossos d’Esquadra a Santa Coloma de Gramenet

Publicada: 01.10.2003Secció: Seguretat

160 agents patrullaran en diversos torns per la ciutat. Es culmina així el desplegament de la policia autonòmica al Barcelonès Nord. Aquest matí, l’Ajuntament i el Departament de Justícia i Interior de la Generalitat han signat un conveni que estableix la col.laboració entre els mossos i la guàrdia urbana.

El director de Seguretat Ciutadana del Departament d’Interior, Xavier Martorell, ha qualificat d’”anhelada” l’arribada dels mossos. Recordem que és l’última ciutat del Barcelonès Nord, després de Sant Adrià i Badalona, on els agents autòmics arriben. Es compleix així el compromís polític de millorar la seguretat a l’entorn metropolità.



L’alcalde de Santa Coloma, Bartomeu Muñoz, ha agraït la feina feta a la policia nacional que ara es substituïda pels mossos i que ha treballat, ha incidit Muñoz, a precari.

I aquesta nit a la comissaria dels Mossos, al carrer Cervantes, hi ha hagut poc moviment. Tranquil.litat, segons comentava l’inspector en cap, Joan Coll.

El detingut era un veí de Badalona requerit pels jutjats per una qüestió d’aldarulls en aquesta ciutat. La coordinació entre mossos i guàrdia urbana es plasma en una experiència pilot que, de moment es realitza a la nit. Es tracta d’una oficina compartida on es reben tant les trucades ciutadanes pels agents autonòmics, al 088, com les adreçades als guàrdies urbans, al 092. Un únic professional centralitza les trucades i deriva el cas al cos que pertoqui.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat