Notícies a Badaweb.com

Gerard Remendo creu que el govern no ha treballat fort en matèria d'immigració

Publicada a Política el dia 06.06.2003

Gerard Remendo deixa de ser regidor de l’Ajuntament de Badalona després de 12 anys. En els comicis passats va ser el número 25 de la llista d’ICV-EUiA. Malgrat que no deixa la política, sí que abandona el seu càrrec de regidor de districte, una tasca que durant tres mandats ha dut a terme ajudant a tots els veïns del districte 2. I és que Gerard Remendo creu que cal estar al capdavant d’una formació política durant uns anys, però alhora, també cal abandonar-lo per evitar que es degradi.

Gerard Remendo ha fet un balanç de la política badalonina en el programa BDN de Ràdio Ciutat de Badalona. Segons Remendo, un dels grans problemes del mandat passat ha estat la política d’immigració. Una política que s’hauria de dur a terme a través del govern de la ciutat i no el de l’estat.



La coalisió ICV-EUiA també ha estat un altre dels temes tractats. Remendo veu molt positivament aquest pacte entre les dues formacions d’esquerres. Un pacte que, com és natural, té certes desavinences però no impedeixen una bona harmonia entre els diferents membres de la formació ecosocialista.

Un dels punts criticats, a més de la política d’immigració i la construcció del port, ha estat l’habitatge. Segons Remendo cal potenciar el lloguer dins de la ciutat. D’entre les actuacions positives del darrer mandat, l’exregidor ha destacat les guixeres i la recuperació de Ca l’Arnús.



Imprimir