Botó Contacta amb Badaweb

Hasta cuando ????????? - Foto denúncia

Hasta cuando ?????????

Autor: 117Publicada: 23.05.08Lloc: calle La Lluna

Fotografía de Hasta cuando ?????????

Hasta cuando debemos soportar esta publicidad institucional ? Porque supongo que está para esto y no por desidia. Como se aprecia la fecha de finalización de las obras es el 2005 y todavia siguen los letreritos "adornando" la calle.

Alguien se podría ocupar del tema ?

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Seguiment

  • #1 Badaweb.com, diu:
    22.09.08

    Srs. del Servei d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament de Badalona.

    Els hi remetem la queixa que ens fan arribar a Badaweb.com sobre una placa d'obres del carrer de la Lluna.

    Tenen tota la informació en aquesta plana: www.badaweb.com/foto-denuncia/index.php?sec=veure&id=9 Fins al moment, 37 ciutadans de Badalona han secundat la mateixa denúncia, i 1 persona n'ha fet comentaris.

    Els hi fem saber que aquest mateix missatge que els hi estem enviant, quedarà publicat a la nostra web per a poder-ne fer un seguiment, i que quan vostès ens contestin també ho publicarem a la mateixa plana , per tal que tothom pugui saber si s'ha resolt o no la denúncia.

    Atentament
    L'equip de Badaweb.com


  • #2 Badaweb.com, diu:
    22.09.08

    Bon dia,
    L'Ajuntament de Badalona ha rebut el vostre missatge via correu electrònic, el qual ha estat traslladat al departament corresponent, que s'encarregarà de fer les gestions oportunes i de posar-se en contacte amb vosaltres, si fos necessari, en un termini de 30 dies.
    Aprofitem l'avinentesa per saludar-vos i posar-nos a la vostra disposició per a qualsevol qüestió.

  • #3 Badaweb.com, diu:
    29.09.08

    L'ajuntament ens informa de què:

    Benvolguts,

    Des del Servei d'Atenció al ciutadà ens fan arribar el vostre missatge, que fa referència a una placa d'obres del carrer de la Lluna, que diu, a pesar d'haver concluído les mateixes, roman allí. Feta la consulta als nostres tècnics, informen que:  

    Les obres subvencionades per fons Europeus tenen l'obligació, una vegada recepcionada, de mantenir la placa durant dos anys.  

    Esperem haver resolt els vostres dubtes, i agraïm el vostre interès i col·laboració.

    I ens consta que la placa en questió, ha estat retirada del lloc on era.

Comentaris

  • #1 esther, diu:
    15.06.08

    esto lo escuché en un bar, un vecino se quejaba de lo mismo y alguien que trabaja en el ayuntaminento le respondió que como la ayuda habia sido de la comunidad europea tenian que dejarlo un tiempo determinado establecido porestos, pero no recuerdo si eras 2 o 3 años despues de terminar la obra.

  • #2 aureli, diu:
    09.01.09

    no conec el texte exacte de la normativa indicada pero segur que en assignar una "ajuda" a una obra hi ha una data d'inici i de fi, m'agradaria si algu sap si a banda de "respectar" els cartells tambè es prenen messures quan no es compleixen els terminis... o be com que el cartel ja esta posat es queda i si no s'acaba l'obra igual es paga que el diner es de tothom!!!

  • #3 Giorgios Papaloukas, diu:
    12.08.10

    Al inicio de Pau Picasso hay dos letreros como estos para indicar las obras de remodelación del parque que hay pertenciente a Sistrells. Los letreros indican el año 2000 (si mal no recuerdo) y las cuantías económicas aparecen en pesetas (el euro entró en 2002). Ahí siguen los letreros, si algún día ocurre una desgracia por culpa de unos vientos huracandos como se sufrieron en la primavera de 2009 ya veremos que pasa.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "Hasta cuando ?????????"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat